Vrijdag 30 september in Rampvlucht: onderzoek naar mannen in witte pakken

Vrijdag 30 september in Rampvlucht: onderzoek naar mannen in witte pakken
Mysterie wordt groter en groter

Kijktip :

In de tweede aflevering van de vijfdelige dramaserie Rampvlucht zien we hoe het onderzoek zich richt op de mannen in witte pakken. Deze mysterieuze figuren zorgden na de Bijlmerramp voor de wildste complottheorieën, maar wat is hier van waar?

Rampvlucht aflevering 2 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Schokkende ontdekking
In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over 'mannen in witte pakken' die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

Controversieel
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's