Shownieuws gemist? Britt Dekker verrast met Gouden Film voor Silverstar

Shownieuws gemist? Britt Dekker verrast met Gouden Film voor Silverstar

Saturday 1 October 2022 om 17:43

<em>Shownieuws</em> gemist? <em>Britt Dekker</em> verrast met Gouden Film voor <em>Silverstar</em> De film Silverstar van Britt Dekker is bekroond met de Gouden Film Award. Dat betekent dat de paardenfilm sinds de première 100.000 bezoekers naar de bioscoop heeft weten te trekken. Shownieuws bracht een bezoekje aan Dekker om haar te verassen met het nieuws. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Britt Dekker in Wie kent Nederland?: "Je ogen vallen uit je hoofd als je niest" Bekijk deze video » Britt Dekker in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma" Bekijk deze video »
TV :

De film Silverstar van Britt Dekker is bekroond met de Gouden Film Award. Dat betekent dat de paardenfilm sinds de première 100.000 bezoekers naar de bioscoop heeft weten te trekken. Shownieuws bracht een bezoekje aan Dekker om haar te verassen met het nieuws.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's