Britt Dekker in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma"

Britt Dekker in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 8 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv.

Britt Dekker in <em>Dit Was Het Nieuws</em>: &quot;Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van donderdag 8 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Dit Was Het Nieuws terugkijken via Gids.tv. In Dit Was Het Nieuws (donderdag 8 september) kwamen allerlei onderwerpen voorbij zo ook de kerncentrales. De kernramp van Tsjernobyl is de grootste kernramp die ooit heeft plaatsgevonden en Britt Dekker mocht hierheen voor een tv-programma. Ze ging alsmaar dichterbij de kerncentrales, maar wilde op een gegeven moment niet verder lopen: "Ik heb geen kanker voor een Talpa programma", vertelt ze lachend. Bekijk het fragment hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: hond Splinter Chabot zat in Martin Gaus-centrum (video) Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? 'Wij nemen ook op vanuit Ter Apel, al 15 jaar' (video) Bekijk deze video »
TV :
Britt Dekker in Dit Was Het Nieuws: "Ik heb geen kanker over voor een Talpa programma"

In Dit Was Het Nieuws (donderdag 8 september) kwamen allerlei onderwerpen voorbij zo ook de kerncentrales. De kernramp van Tsjernobyl is de grootste kernramp die ooit heeft plaatsgevonden en Britt Dekker mocht hierheen voor een tv-programma. Ze ging alsmaar dichterbij de kerncentrales, maar wilde op een gegeven moment niet verder lopen: "Ik heb geen kanker voor een Talpa programma", vertelt ze lachend. Bekijk het fragment hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke donderdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's