Humberto op Zaterdag gemist? Laura Vlasblom zingt Dat Is Mijn Wens

Humberto op Zaterdag gemist? Laura Vlasblom zingt Dat Is Mijn Wens

Sunday 2 October 2022 om 09:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em> gemist? Laura Vlasblom zingt <em>Dat Is Mijn Wens</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Laura Vlasblom, die meedeed aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson, zong gisteren Dat Is Mijn Wens in Humberto Op Zaterdag. Laura had het ook over haar deelname aan Expeditie Robinson. De zangeres besloot zelf te vertrekken vanwege gezondheidsproblemen. Bekijk het optreden van Laura hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel in Humberto: "Moord op Peter R. de Vries in EBI beraamd?" Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag gemist? Laura Vlasblom zingt Dat Is Mijn Wens

Laura Vlasblom, die meedeed aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson, zong gisteren Dat Is Mijn Wens in Humberto Op Zaterdag. Laura had het ook over haar deelname aan Expeditie Robinson. De zangeres besloot zelf te vertrekken vanwege gezondheidsproblemen. Bekijk het optreden van Laura hierboven.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's