FIVE LIVE afl 1: Roderik doet onzekere Sara een belofte, bekijk de beelden

FIVE LIVE afl 1: Roderik doet onzekere Sara een belofte, bekijk de beelden

Zondag 2 oktober 2022 om 13:23

FIVE LIVE is de nieuwe Nederlandse comedyserie die vanavond (zondag 2 oktober) bij SBS6 start. Bekijk hieronder alvast een fragment met Sara, gespeeld door Linda de Mol, en haar ex-man Roderik, gespeeld door Waldemar Torenstra.

Lees verder onder de video.

<em>FIVE LIVE</em> afl 1: Roderik doet onzekere Sara een belofte, bekijk de beelden FIVE LIVE is de nieuwe Nederlandse comedyserie die vanavond (zondag 2 oktober) bij SBS6 start. Bekijk hieronder alvast een fragment met Sara, gespeeld door Linda de Mol, en haar ex-man Roderik, gespeeld door Waldemar Torenstra. Lees verder onder de video. BelofteFIVE LIVE gaat over een talkshow die gepresenteerd wordt door een man en een vrouw die ooit getrouwd waren. Daaromheen zit een redactie en het ongemak spat van het scherm af. Sara en Roderik doen elkaar een belofte: "Beloof je dat? Dat wij als duo blijven bestaan, wat er ook gebeurt?" De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland. Bekijk ook Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE aflevering 1 Bekijk deze video »
Serie :
FIVE LIVE afl 1: Roderik doet onzekere Sara een belofte, bekijk de beelden

Belofte
FIVE LIVE gaat over een talkshow die gepresenteerd wordt door een man en een vrouw die ooit getrouwd waren. Daaromheen zit een redactie en het ongemak spat van het scherm af. Sara en Roderik doen elkaar een belofte: "Beloof je dat? Dat wij als duo blijven bestaan, wat er ook gebeurt?"

De nieuwe comedyserie FIVE LIVE is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van FIVE LIVE terugkijken via Gids.tv en de afleveringen verschijnen vanaf dan iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's