Video: Spandoek Mark Rutte bekogeld met eieren tijdens demonstratie

Video: Spandoek Mark Rutte bekogeld met eieren tijdens demonstratie

In Den Haag is zondagmiddag geprotesteerd tegen het regeringsbeleid. Demonstranten hadden spandoeken bij zich met kritische teksten ten aanzien van onder meer de toeslagenaffaire, de hoge energieprijzen en het coronabeleid. Tegen een grote foto van premier Mark Rutte werden eieren en tomaten gegooid door de demonstranten.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Spandoek <em>Mark Rutte</em> bekogeld met <em>eieren</em> tijdens demonstratie In Den Haag is zondagmiddag geprotesteerd tegen het regeringsbeleid. Demonstranten hadden spandoeken bij zich met kritische teksten ten aanzien van onder meer de toeslagenaffaire, de hoge energieprijzen en het coronabeleid. Tegen een grote foto van premier Mark Rutte werden eieren en tomaten gegooid door de demonstranten. Tekst gaat verder onder de video. Samen voor NederlandHet protest is georganiseerd door de organisatie Samen voor Nederland, waarbij onder meer Viruswaarheid en Nederland in Verzet zijn aangesloten. Na de bijeenkomst op de Koekamp vertrokken de demonstranten onder begeleiding van agenten voor een mars door de stad. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Sigrid Kaag reageert op extreem hoge inflatie Bekijk deze video » Premier Mark Rutte over 3,3 rapportcijfer: "Daar ben ik niet zo mee bezig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Samen voor Nederland
Het protest is georganiseerd door de organisatie Samen voor Nederland, waarbij onder meer Viruswaarheid en Nederland in Verzet zijn aangesloten. Na de bijeenkomst op de Koekamp vertrokken de demonstranten onder begeleiding van agenten voor een mars door de stad.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV