Video: 'Tayrell W. (FC Volendam) betrokken bij mishandeling Club Air Amsterdam'

Video: 'Tayrell W. (FC Volendam) betrokken bij mishandeling Club Air Amsterdam'

Monday 3 October 2022 om 13:05

De politie publiceerde afgelopen weekend beelden van twee mannen die een vrouw, afgelopen juli in Club Air in Amsterdam, ernstig zouden hebben mishandeld. 'Het slachtoffer zit samen met vriendinnen in het VIP-gedeelte van een club als een man zijn move maakt. Zij is er niet van gediend en dan gaat het mis: de man pakt haar borst beet en samen met nog een andere man wordt ze bij de keel gegrepen en tegen het hoofd geslagen', meldt Hart van Nederland.

'Tayrell W.'
Inmiddels heeft een van de mannen die op de beelden te zien is zich gemeld bij de politie en dat blijkt om een 'bekende' profvoetbalspeler te gaan: Tayrell W. van FC Volendam. De voorzitter van die club, Jan Smit, zal vandaag dan ook wel iets anders aan zijn hoofd hebben dan te grappen over zijn onderkin.

Beelden van het in incident in Club Air zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland

Video: 'Tayrell W. (<em>FC Volendam</em>) betrokken bij mishandeling Club Air Amsterdam' De politie publiceerde afgelopen weekend beelden van twee mannen die een vrouw, afgelopen juli in Club Air in Amsterdam, ernstig zouden hebben mishandeld. 'Het slachtoffer zit samen met vriendinnen in het VIP-gedeelte van een club als een man zijn move maakt. Zij is er niet van gediend en dan gaat het mis: de man pakt haar borst beet en samen met nog een andere man wordt ze bij de keel gegrepen en tegen het hoofd geslagen', meldt Hart van Nederland. 'Tayrell W.'Inmiddels heeft een van de mannen die op de beelden te zien is zich gemeld bij de politie en dat blijkt om een 'bekende' profvoetbalspeler te gaan: Tayrell W. van FC Volendam. De voorzitter van die club, Jan Smit, zal vandaag dan ook wel iets anders aan zijn hoofd hebben dan te grappen over zijn onderkin. Beelden van het in incident in Club Air zie je hieronder, in de video van Hart van Nederland Bekijk ook Video: gapende Jan Smit (met onderkin) houdt de gemoederen bezig Bekijk deze video » Five Live: Sara (Linda de Mol) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's