Five Live: Sara (Linda de Mol) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt

Five Live: Sara (Linda de Mol) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt

Het opvallendste moment in de nieuwe Linda de Mol-serie Five Live, die zondag met mooie kijkcijfers van start ging op SBS6, zat toch wel aan het einde van de aflevering. Een columniste, die wel erg deed denken aan Angela de Jong (en gespeeld werd door niemand minder dan Irene Moors), werd fel door talkshowhost Sara Bannink (De Mol) tot de orde geroepen waarna zich een waar drama in de studio voltrok...

Bekijk het fragment van Five Live hieronder

<em>Five Live</em>: Sara (<em>Linda de Mol</em>) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt Het opvallendste moment in de nieuwe Linda de Mol-serie Five Live, die zondag met mooie kijkcijfers van start ging op SBS6, zat toch wel aan het einde van de aflevering. Een columniste, die wel erg deed denken aan Angela de Jong (en gespeeld werd door niemand minder dan Irene Moors), werd fel door talkshowhost Sara Bannink (De Mol) tot de orde geroepen waarna zich een waar drama in de studio voltrok... Bekijk het fragment van Five Live hieronder Five Live is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Daarna kun je alle afleveringen van Five Live terugkijken via Videoland. Bekijk ook Five Live met Linda de Mol start zondag op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de leader van de nieuwe SBS6-serie FIVE LIVE met o.a Linda de Mol Bekijk deze video » FIVE LIVE afl 1: Roderik doet onzekere Sara een belofte, bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Five Live: Sara (Linda de Mol) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt

Five Live is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Daarna kun je alle afleveringen van Five Live terugkijken via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's