Zien: Akwasi vraagt om applaus voor Omroep ZWART bij Humberto op zondag

Zien: Akwasi vraagt om applaus voor Omroep ZWART bij Humberto op zondag

Na een roerige periode besloot Akwasi een tijdje afstand te nemen van televisie. Nu maakt hij zijn comeback met de documentaire Een gat in mijn hart, voor Omroep ZWART. Nadat Humberto Tan op aangrijpende wijze zijn herinneringen aan de vliegramp in de Bijlmer heeft gedeeld wil Akwasi graag een applausje voor zijn eigen omroep...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Akwasi</em> vraagt om applaus voor Omroep ZWART bij <em>Humberto op zondag</em> Na een roerige periode besloot Akwasi een tijdje afstand te nemen van televisie. Nu maakt hij zijn comeback met de documentaire Een gat in mijn hart, voor Omroep ZWART. Nadat Humberto Tan op aangrijpende wijze zijn herinneringen aan de vliegramp in de Bijlmer heeft gedeeld wil Akwasi graag een applausje voor zijn eigen omroep... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 2 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe perspectievenTan memoreert op indrukwekkende wijze aan de ramp met het vliegtuig van El Al, die zich in twee woonflats in de Bijlmer boorde. Akwasi lijkt niet goed te weten wat hij moet zeggen en begint dus over het nieuwe perspectief dat Tan hiermee schetst - om vervolgens over te gaan op een promotiepraatje voor zijn eigen omroep, die volgens Akwasi ook "nieuwe perspectieven" biedt. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. De documentaire Een gat in mijn hart is dinsdag 4 oktober om 22.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Een gat in mijn hart terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Akwasi vraagt om applaus voor Omroep ZWART bij Humberto op zondag

Nieuwe perspectieven
Tan memoreert op indrukwekkende wijze aan de ramp met het vliegtuig van El Al, die zich in twee woonflats in de Bijlmer boorde. Akwasi lijkt niet goed te weten wat hij moet zeggen en begint dus over het nieuwe perspectief dat Tan hiermee schetst - om vervolgens over te gaan op een promotiepraatje voor zijn eigen omroep, die volgens Akwasi ook "nieuwe perspectieven" biedt.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven.

De documentaire Een gat in mijn hart is dinsdag 4 oktober om 22.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Een gat in mijn hart terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV