Humberto Op Zondag: Akwasi, Floor Jansen, Royce de Vries gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zondag: Akwasi, Floor Jansen, Royce de Vries gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-02 21:43:00
Actueel

Uitzending van Humberto Op Zondag gemist? Zondag bij Humberto:

  • Aan de carrière van Khadija Arib op het Binnenhof komt na 24 jaar een abrupt einde. Het PvdA-Kamerlid wacht het onderzoek naar haar functioneren niet af en geeft haar zetel per direct op. Politiek verslaggever Floor Bremer schuift aan.
  • Komende dinsdag is het 30 jaar geleden dat een vliegramp zich voltrekt in de Bijlmer.Akwasi maakte er de indrukwekkende documentaire Een gat in mijn hart over. Hij schuift aan met een lotgenoot en een traumapsycholoog.
  • Een paar weken geleden werd bekend dat Daniëlle van 't Schip ernstig ziek is. In april hoorde ze dat ze twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam heeft. De man van Daniëlle, oud-profvoetballer en voetbaltrainer John van 't Schip schuift aan.
  • 'De ontvoering van Alfred Heineken' van Peter R. de Vries is sinds jaar en dag het best verkochte misdaadboek van Nederland. Volgend jaar is het 40 jaar geleden dat de biermagnaat werd ontvoerd.Royce de Vries blikt terug op de doorbraak.
  • Voordat Floor Jansen in 2019 indruk maakte bij Beste Zangers, begon ze zich meer te focussen op haar solo-zangkunsten. Vanavond zingt ze bij Humberto haar nieuwste single Me Without You, nadat ze eerder al de nummers Fire en Storm uitbracht.
  • De Speld viert hun jubileum: het satirische platform bestaat 15 jaar. Het platform is inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van journalistiek en social media. Oprichters Melle van den Berg en Jochem van den Berg schuiven aan.

Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zondag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto Op Zondag video's

Humberto Op Zondag TV-Nieuws