Hollandse makelaars aan de costa vanaf 10 oktober bij RTL 5: bekijk eerste beelden

Hollandse makelaars aan de costa vanaf 10 oktober bij RTL 5: bekijk eerste beelden

Vanaf volgende week kun je kijken naar het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de costa. Dit is een realityserie die Nederlandse makelaars aan de Spaanse Costa’s volgt. Deze makelaars verkopen prachtige (vakantie)huizen aan Nederlanders, en geven ook gelijk de Spaanse levensstijl mee. Zo kun je als kijker een kijkje nemen allerlei soorten huizen in het zonnige Spanje en kun je ook het hele koopproces volgen.

Bekijk de eerste beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder.

Hollandse makelaars aan de costa is vanaf 10 oktober elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hollandse makelaars aan de costa</em> vanaf 10 oktober bij RTL 5: bekijk eerste beelden Vanaf volgende week kun je kijken naar het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de costa. Dit is een realityserie die Nederlandse makelaars aan de Spaanse Costa’s volgt. Deze makelaars verkopen prachtige (vakantie)huizen aan Nederlanders, en geven ook gelijk de Spaanse levensstijl mee. Zo kun je als kijker een kijkje nemen allerlei soorten huizen in het zonnige Spanje en kun je ook het hele koopproces volgen. Bekijk de eerste beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder. Hollandse makelaars aan de costa is vanaf 10 oktober elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv. Zien: Voortbestaan Kopen Zonder Kijken in gevaar door kantelende woningmarkt Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken Amerika: familie teleurgesteld in de kleur van het huis (video) Bekijk deze video »
TV :
Hollandse makelaars aan de costa vanaf 10 oktober bij RTL 5: bekijk eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's