Wim Kieft in Vandaag Offside: 'PSV is de enige club zonder manier van spelen' (video)

Wim Kieft in Vandaag Offside: 'PSV is de enige club zonder manier van spelen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wim Kieft in <em>Vandaag Offside</em>: 'PSV is de enige club zonder manier van spelen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. PSV verloor afgelopen weekend met 3-0 van Cambuur. Daarmee verspeelde de Eindhovense ploeg de koppositie van de Eredivisie. Volgens Wim Kieft is PSV de enige club in de Eredivisie die geen eenduidige manier van spelen heeft. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

PSV verloor afgelopen weekend met 3-0 van Cambuur. Daarmee verspeelde de Eindhovense ploeg de koppositie van de Eredivisie. Volgens Wim Kieft is PSV de enige club in de Eredivisie die geen eenduidige manier van spelen heeft.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV