Wilfred Genee vraagt René van der Gijp: "Gaat Erik ten Hag ook deze storm overleven?"

Wilfred Genee vraagt René van der Gijp: "Gaat Erik ten Hag ook deze storm overleven?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> vraagt René van der Gijp: &quot;Gaat <em>Erik ten Hag</em> ook deze storm overleven?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het dienstverband van Erik ten Hag bij Manchester United verloopt met hoge pieken en diepe dalen. Afgelopen weekend ging hij weer door zo'n diep dal, door compleet overlopen te worden door Manchester City. In een zinderende derby van Manchester werd het 6-3, met de aantekening dat Anthony Martial de pijn in de slotfase nog enigszins verzachtte met twee treffers. Wilfred Genee is benieuwd of Ten Hag ook deze storm zal overleven, maar volgens René van der Gijp ligt het niet aan de trainer; Manchester City is gewoon te goed. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het dienstverband van Erik ten Hag bij Manchester United verloopt met hoge pieken en diepe dalen. Afgelopen weekend ging hij weer door zo'n diep dal, door compleet overlopen te worden door Manchester City. In een zinderende derby van Manchester werd het 6-3, met de aantekening dat Anthony Martial de pijn in de slotfase nog enigszins verzachtte met twee treffers. Wilfred Genee is benieuwd of Ten Hag ook deze storm zal overleven, maar volgens René van der Gijp ligt het niet aan de trainer; Manchester City is gewoon te goed.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV