Johan Derksen analyseert Five Live: 'Persoonlijke afrekening Angela de Jong' (Vandaag Inside)

Johan Derksen analyseert Five Live: 'Persoonlijke afrekening Angela de Jong' (Vandaag Inside)

Dinsdag 4 oktober 2022 om 10:50

Johan Derksen is niet echt onder de indruk van de nieuwe Linda de Mol-serie Five Live, vertelde hij maandagavond in Vandaag Inside: 'Er werd heel slecht geacteerd, Nederlanders kunnen blijkbaar niet acteren. Het leek nergens op.'

'Persoonlijke afrekening'
De columniste die menigeen aan Angela de Jong deed denken en die in het programma een lamp op haar hoofd kreeg ontging de SBS6-ster ook niet: 'Dat was een persoonlijke afrekening.'

De hele, weinig positieve, Five Live-analyse van Derksen zie je hieronder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen analyseert <em>Five Live</em>: 'Persoonlijke afrekening Angela de Jong' (Vandaag Inside) Johan Derksen is niet echt onder de indruk van de nieuwe Linda de Mol-serie Five Live, vertelde hij maandagavond in Vandaag Inside: 'Er werd heel slecht geacteerd, Nederlanders kunnen blijkbaar niet acteren. Het leek nergens op.' 'Persoonlijke afrekening'De columniste die menigeen aan Angela de Jong deed denken en die in het programma een lamp op haar hoofd kreeg ontging de SBS6-ster ook niet: 'Dat was een persoonlijke afrekening.' De hele, weinig positieve, Five Live-analyse van Derksen zie je hieronder Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 3 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Five Live: Sara (Linda de Mol) pakt columniste aan, die lamp op haar hoofd krijgt Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's