Tijl Beckand over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: "Een lach en een traan"

Tijl Beckand over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: "Een lach en een traan"

Woensdag 5 oktober 2022 om 14:01

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje met o.a. Najib Amhali en Trijntje Oosterhuis start volgende week woensdag bij RTL 4. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tijl Beckand</em> over nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Een lach en een traan&quot; Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje met o.a. Najib Amhali en Trijntje Oosterhuis start volgende week woensdag bij RTL 4. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Lach en een traanPresentator Tijl Beckand vertelt in de bovenstaande video dat het een seizoen zal worden met een lach en een traan. Naast Najib en Trijntje doen ook Maik de Boer, Tina de Bruin, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper en Filemon Wesselink mee. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: zwangere vriendin van Thomas Berge showt haar 'grote pens' Bekijk deze video » Bekijk de promo van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 12 oktober bij RTL4 Bekijk deze video »

Lach en een traan
Presentator Tijl Beckand vertelt in de bovenstaande video dat het een seizoen zal worden met een lach en een traan. Naast Najib en Trijntje doen ook Maik de Boer, Tina de Bruin, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper en Filemon Wesselink mee.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's