FC Midtjylland - Feyenoord live op tv en online (Europa League)

FC Midtjylland - Feyenoord live op tv en online (Europa League)
Rotterdammers willen vervolg op monsterzege

Sport :

Direct na de wedstrijd FC Zürich - PSV gaat het voetbalfeest op Veronica verder met FC Midtjylland - Feyenoord. De aftrap is om 21.00 uur en het duel is ook live te zien op ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Midtjylland - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spanning
In Groep F van de Europa League is de spanning om te snijden, want na twee speelrondes hebben de vier teams allemaal drie punten verzameld. FC Midtjylland begon de groepsfase met een 1-0 nederlaag tegen Sturm Graz, maar herstelde zich vervolgens met een imposante 5-1 overwinning op Lazio Roma. We kennen Midtjylland ook nog uit het seizoen 2020/2021, toen het in de groepsfase van de Champions League uitkwam tegen Ajax.

Monsterzege
Feyenoord gaat momenteel fier aan de leiding in Groep F, al is het alleen op doelsaldo. De Rotterdammers begonnen met een 4-2 nederlaag tegen Lazio Roma, maar herstelden zich met een monsterzege op Sturm Graz. In De Kuip werden de Oostenrijkers met maar liefst 6-0 verslagen. Kan Feyenoord tegen Midtjylland opnieuw swingen?

De wedstrijd FC Midtjylland - Feyenoord is donderdag 6 oktober om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV