StukTV over hun Gouden Televizier-Ring-nominatie: "Het is onwerkelijk"

StukTV over hun Gouden Televizier-Ring-nominatie: "Het is onwerkelijk"

<em>StukTV</em> over hun <em>Gouden Televizier-Ring</em>-nominatie: &quot;Het is onwerkelijk&quot; Vanavond zien we het Gouden Televizier-Ring Gala met o.a. de heren van StukTV. Zij nemen het met hun programma Het Jachtseizoen (SBS6) op tegen De Bevers (RTL 5) en Even tot hier (BNNVARA). Bekijk hierboven een video met Giel, Thomas en Stefan over hun succesvolle YouTube-platform StukTV en hun Gouden Televizier-Ring-nominatie: "We zitten bij de beste drie programma's van Nederland! Het is onwerkelijk. Het is echt een jongensdroom", laat Giel de Winter weten. Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gouden Televizier-Ring: Zullen de briefjes van oma helpen De Bevers te laten winnen? Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring: Jaap Reesema en Nielson brengen met 'Grijs' ode aan overleden BN'ers Bekijk deze video »
Show :
Thursday 6 October 2022 om 10:27

Vanavond zien we het Gouden Televizier-Ring Gala met o.a. de heren van StukTV. Zij nemen het met hun programma Het Jachtseizoen (SBS6) op tegen De Bevers (RTL 5) en Even tot hier (BNNVARA). Bekijk hierboven een video met Giel, Thomas en Stefan over hun succesvolle YouTube-platform StukTV en hun Gouden Televizier-Ring-nominatie: "We zitten bij de beste drie programma's van Nederland! Het is onwerkelijk. Het is echt een jongensdroom", laat Giel de Winter weten.

Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's