Twitter over 'respectloos' Temptation Island-koppel in Steenrijk, straatarm: "Verwend stel"

Twitter over 'respectloos' Temptation Island-koppel in Steenrijk, straatarm: "Verwend stel"

Thursday 6 October 2022 om 11:12

Gisteren zagen we het Temptation Island-stel Jaimy en Mira in Steenrijk, straatarm. Het rijke koppel verliet Amsterdam en woont nu in Zuid-Spanje. Twitterend Nederland vindt de influencers nogal respectloos. Bekijk een aantal Twitter-berichten over Jaimy en Mira hieronder.

"Verschrikkelijk stel"
Twitteraars melden woensdag 5 oktober tijdens het kijken van de Steenrijk, Straatarm-uitzending dat het rijke koppel erg verwend is en nogal respectloos: "Wat een verschrikkelijk verwend stel, en maar klagen en zeuren, welkom in de echte wereld. Helaas is die hard, niet alles is dus rozengeur en maneschijn", zegt ene Charlotte. Zie onderaan de pagina een fragment uit deze uitzending.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Twitter over 'respectloos' <em>Temptation Island</em>-koppel in <em>Steenrijk, straatarm</em>: &quot;Verwend stel&quot; Gisteren zagen we het Temptation Island-stel Jaimy en Mira in Steenrijk, straatarm. Het rijke koppel verliet Amsterdam en woont nu in Zuid-Spanje. Twitterend Nederland vindt de influencers nogal respectloos. Bekijk een aantal Twitter-berichten over Jaimy en Mira hieronder. "Verschrikkelijk stel"Twitteraars melden woensdag 5 oktober tijdens het kijken van de Steenrijk, Straatarm-uitzending dat het rijke koppel erg verwend is en nogal respectloos: "Wat een verschrikkelijk verwend stel, en maar klagen en zeuren, welkom in de echte wereld. Helaas is die hard, niet alles is dus rozengeur en maneschijn", zegt ene Charlotte. Zie onderaan de pagina een fragment uit deze uitzending. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm met influencers Jaimy en Mira, bekijk de beelden Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Jaimy en Mira (Temptation Island) halen geld op voor alleenstaande moeder Lianne (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's