Seizoen 2 De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers

Seizoen 2 De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers

Thursday 6 October 2022 om 17:02

Vanaf 8 oktober kun je kijken naar het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie. De titel verraadt het al, deze wedstrijd draait om het bouwen van modelspoorbanen. Dit jaar doen weer allerlei kandidaten mee in diverse leeftijdscategorieën met de meest uiteenlopende achtergronden. De een bouwt al zijn of haar leven lang modeltreinen, de ander heeft juist weer niks met treinen. In de video hieronder stellen de deelnemers zich voor.

De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is vanaf 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

Seizoen 2 <em>De Grote Kleine Treinencompetitie</em> vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers Vanaf 8 oktober kun je kijken naar het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie. De titel verraadt het al, deze wedstrijd draait om het bouwen van modelspoorbanen. Dit jaar doen weer allerlei kandidaten mee in diverse leeftijdscategorieën met de meest uiteenlopende achtergronden. De een bouwt al zijn of haar leven lang modeltreinen, de ander heeft juist weer niks met treinen. In de video hieronder stellen de deelnemers zich voor. De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is vanaf 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de eerste beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 Bekijk deze video » De Grote Kleine Treinencompetitie: André van Duin roept jury tot de orde Bekijk deze video »
TV :
Seizoen 2 De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers

Actuele video's

Meer actuele video's