Johnny de Mol wordt niet vervolgd voor mishandeling en poging tot doodslag (HLF8)

Johnny de Mol wordt niet vervolgd voor mishandeling en poging tot doodslag (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 6 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Aan tafel bij HLF8 bespreken de gasten het nieuws over Johnny de Mol. Door het OM is vanmiddag bekend gemaakt dat hij niet vervolgd wordt voor mishandeling en poging tot doodslag. De juridisch adviseurs van ex-vriendin Shima Kaes daarentegen worden wel vervolgd wegens poging tot afdreiging van de familie de Mol.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Johnny de Mol</em> wordt niet vervolgd voor mishandeling en poging tot doodslag (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 6 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Aan tafel bij HLF8 bespreken de gasten het nieuws over Johnny de Mol. Door het OM is vanmiddag bekend gemaakt dat hij niet vervolgd wordt voor mishandeling en poging tot doodslag. De juridisch adviseurs van ex-vriendin Shima Kaes daarentegen worden wel vervolgd wegens poging tot afdreiging van de familie de Mol. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's