Televizier-Ring Gala: Nielson en Jaap Reesema eren overleden tv-persoonlijkheden met 'Grijs'

Televizier-Ring Gala: Nielson en Jaap Reesema eren overleden tv-persoonlijkheden met 'Grijs'

Donderdag 6 oktober 2022 om 21:53

Net als ieder jaar is het tussen alle Televizier-Ring Gala feestelijkheden door tijd om stil te staan bij de tv-persoonlijkheden die ons afgelopen jaar ontvallen zijn. Pak de zakdoekjes er dus maar snel bij. Aan Nielson en Jaap Reesema de taak om hen met het prachtige nummer 'Grijs' te eren.

Tekst gaat verder onder de video.

Televizier-Ring Gala: <em>Nielson</em> en <em>Jaap Reesema</em> eren overleden tv-persoonlijkheden met 'Grijs' Net als ieder jaar is het tussen alle Televizier-Ring Gala feestelijkheden door tijd om stil te staan bij de tv-persoonlijkheden die ons afgelopen jaar ontvallen zijn. Pak de zakdoekjes er dus maar snel bij. Aan Nielson en Jaap Reesema de taak om hen met het prachtige nummer 'Grijs' te eren. Tekst gaat verder onder de video. Overleden tv-persoonlijkhedenIn bubbels komen de overledenen voorbij en dat zijn er dit jaar nogal wat: van Sien Diels, Eric van den Donk, Truus Dekker, Piet Paulusma, Jan Rot, Sis van Rossem, Eric Schneider, Gijs de Lange, Willibrord Frequin, Luuk Dresen, Cas Enklaar, Leontien Ceulemans tot de pas 3 dagen geleden overleden presentatrice Léonie Sazias. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Televizier-Ring Gala: Nielson en Jaap Reesema eren overleden tv-persoonlijkheden met 'Grijs'

Overleden tv-persoonlijkheden
In bubbels komen de overledenen voorbij en dat zijn er dit jaar nogal wat: van Sien Diels, Eric van den Donk, Truus Dekker, Piet Paulusma, Jan Rot, Sis van Rossem, Eric Schneider, Gijs de Lange, Willibrord Frequin, Luuk Dresen, Cas Enklaar, Leontien Ceulemans tot de pas 3 dagen geleden overleden presentatrice Léonie Sazias.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala hierboven. Je kunt het hele het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's