René van der Gijp adviseert deelnemers Lang Leve de Liefde: 'Lekker gaan neuken!'

René van der Gijp adviseert deelnemers Lang Leve de Liefde: 'Lekker gaan neuken!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> adviseert deelnemers <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Lekker gaan neuken!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside wordt een Lang Leve de Liefde-fragment uit de oude doos tevoorschijn gehaald. De beelden waarin een vrouw meent dat kip - naast vlees, vis en vega - een eigen categorie is, en waarin ze stelt dat krab "onderdeel van een vis" is, deden al flink de ronde op social media. René van der Gijp kijkt met stijgende verbazing naar het bizarre fragment en heeft een advies aan de deelnemers: "Je kunt ook gewoon lekker gaan neuken." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside wordt een Lang Leve de Liefde-fragment uit de oude doos tevoorschijn gehaald. De beelden waarin een vrouw meent dat kip - naast vlees, vis en vega - een eigen categorie is, en waarin ze stelt dat krab "onderdeel van een vis" is, deden al flink de ronde op social media. René van der Gijp kijkt met stijgende verbazing naar het bizarre fragment en heeft een advies aan de deelnemers: "Je kunt ook gewoon lekker gaan neuken."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV