Jinek: Angela de Jong over Five Live-moment met studiolamp

Jinek: Angela de Jong over Five Live-moment met studiolamp

Het is een van de meest besproken tv-fragmenten van de afgelopen week. Een recensent, die wel erg deed denken aan Angela de Jong, kreeg in de nieuwe Linda de Mol-serie Five Live een lamp op haar hoofd. Wat vond de tv-columniste hier zelf van? 'Ik heb het gezien, was enigszins verrast want ik had het niet verwacht', vertelt ze bij Jinek.

'Het viel tegen'
De Jong had wel zin in een nieuwe dramaserie van Linda de Mol, die overigens met uitstekende kijkcijfers van start ging, maar is toch een beetje teleurgesteld: 'Het viel tegen. Het was gewoon niet zo goed als Gooische Vrouwen of Divorce.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 6 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: Angela de Jong over <em>Five Live-moment</em> met studiolamp Het is een van de meest besproken tv-fragmenten van de afgelopen week. Een recensent, die wel erg deed denken aan Angela de Jong, kreeg in de nieuwe Linda de Mol-serie Five Live een lamp op haar hoofd. Wat vond de tv-columniste hier zelf van? 'Ik heb het gezien, was enigszins verrast want ik had het niet verwacht', vertelt ze bij Jinek. 'Het viel tegen'De Jong had wel zin in een nieuwe dramaserie van Linda de Mol, die overigens met uitstekende kijkcijfers van start ging, maar is toch een beetje teleurgesteld: 'Het viel tegen. Het was gewoon niet zo goed als Gooische Vrouwen of Divorce.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 6 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: Angela de Jong over Five Live-moment met studiolamp

Actuele video's

Meer actuele video's