Hilarisch fragment Marc-Marie Huijbregts bij Jinek over Five Live (Vandaag Inside)

Hilarisch fragment Marc-Marie Huijbregts bij Jinek over Five Live (Vandaag Inside)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In Vandaag Inside wordt het fragment bekeken van Jinek waarin Marc-Marie Huijbregts op zijn eigen warrige wijze de veelbesproken scène probeert uit te leggen uit de serie 'Five Live'. Hierin krijgt het personage tv columniste 'Angela de Jong' een studiolamp op haar hoofd. René geniet er duidelijk van en vraagt lachend om herhaling: "Laat ‘m nog eens zien!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilarisch fragment <em>Marc-Marie Huijbregts</em> bij Jinek over <em>Five Live</em> (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside wordt het fragment bekeken van Jinek waarin Marc-Marie Huijbregts op zijn eigen warrige wijze de veelbesproken scène probeert uit te leggen uit de serie 'Five Live'. Hierin krijgt het personage tv columniste 'Angela de Jong' een studiolamp op haar hoofd. René geniet er duidelijk van en vraagt lachend om herhaling: "Laat ‘m nog eens zien!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's