Vanavond in De Alleskunner VIPS: Ballon darten blijkt moeilijker dan het lijkt

Vanavond in De Alleskunner VIPS: Ballon darten blijkt moeilijker dan het lijkt

Saturday 8 October 2022 om 17:53

Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS. Met nog maar 32 deelnemers in het programma belooft het een spannende aflevering te worden. Wie vallen er af bij het wc-borstel-werpen en het meenemen van teveel campingvaat in een klein teiltje?

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>De Alleskunner VIPS</em>: Ballon darten blijkt moeilijker dan het lijkt Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS. Met nog maar 32 deelnemers in het programma belooft het een spannende aflevering te worden. Wie vallen er af bij het wc-borstel-werpen en het meenemen van teveel campingvaat in een klein teiltje? Tekst gaat verder onder de video. Ballon dartenDe overgebleven VIPS zetten weer alles op alles om deze 'makkelijke' spelletjes tot een goed einde te brengen, maar bij het ballon darten verloopt het allesbehalve soepeltjes. Uiteindelijk bepaalt de slechtste verstopplek voor een trouwring welke kandidaat deze aflevering niet overleeft. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De opblaas flamingo's zorgen voor hilarische beelden in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » De Alleskunner VIPS gemist? Actrice Stephanie Tency kijkt scheel van de petjes Bekijk deze video »

Ballon darten
De overgebleven VIPS zetten weer alles op alles om deze 'makkelijke' spelletjes tot een goed einde te brengen, maar bij het ballon darten verloopt het allesbehalve soepeltjes. Uiteindelijk bepaalt de slechtste verstopplek voor een trouwring welke kandidaat deze aflevering niet overleeft.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's