Floor Bremer in Humberto over nominaties Sonja Barend Awards: 'Ode aan de interviews'

Floor Bremer in Humberto over nominaties Sonja Barend Awards: 'Ode aan de interviews'

Sunday 9 October 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto Op Zaterdag van zaterdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto Op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Floor Bremer in <em>Humberto</em> over nominaties <em>Sonja Barend Awards</em>: 'Ode aan de interviews' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto Op Zaterdag van zaterdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto Op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. RTL Nieuws-verslaggever Floor Bremer is vol lof over de nominaties voor de Sonja Barend Awards. Dat vertelde ze zaterdag in Humberto Op Zaterdag. Ze is genomineerd, samen met Özcan Akyol, Catherine Keyl, Bert Maalderink, Danny Ghosen, Cornald Maas, Patrick Huisman, Maaike Schoon, Mariëlle Tweebeeke, Tijs van den Brink en Jeroen Pauw. De uitreiking is op maandag 31 oktober bij Khalid & Sophie, door Sonja Barend zelf. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Floor Bremer in Humberto over nominaties Sonja Barend Awards: 'Ode aan de interviews'

RTL Nieuws-verslaggever Floor Bremer is vol lof over de nominaties voor de Sonja Barend Awards. Dat vertelde ze zaterdag in Humberto Op Zaterdag. Ze is genomineerd, samen met Özcan Akyol, Catherine Keyl, Bert Maalderink, Danny Ghosen, Cornald Maas, Patrick Huisman, Maaike Schoon, Mariëlle Tweebeeke, Tijs van den Brink en Jeroen Pauw. De uitreiking is op maandag 31 oktober bij Khalid & Sophie, door Sonja Barend zelf.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's