Humberto Op Zaterdag: Anne-Mar Zwart, Stef Bos en meer gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zaterdag: Anne-Mar Zwart, Stef Bos en meer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-08 22:42:00

Uitzending van Humberto Op Zaterdag gemist? Zaterdag in Humberto:

  • We kennen allemaal nog het vlijmscherpe interview dat Patrick Huisman hield met FVD'er Dennis Bekkema. Voor het eerst maakt een interview van een lokale omroep kans op een Sonja Barend Award. Ook Floor Bremer werd genomineerd.
  • Pakt Max Verstappen morgen zijn tweede wereldtitel? Hij krijgt er komend seizoen in ieder geval een nieuwe concurrent bij: Nyck de Vries rijdt volgend jaar ook in de Formule 1! Sportkoppel Dione de Graaff en Nando Broers schuiven aan.
  • "Kanker is geen strijd die je kunt overwinnen of die je kunt verliezen." Het programma 'Hallo, ik heb kanker' won afgelopen week de Televizier-Ster Jeugd voor het beste kinderprogramma. Presentatrice Anne-Mar Zwart vertelt over het programma.
  • In onze rubriek 'Back home' gaan we met Stef Bos terug naar zijn ouderlijk huis in Veenendaal en zien we waar hij zijn grote hit 'Papa' schreef. Ook treedt hij op.
  • Vorige week liep Hermann Bolhaar tijdens zijn pauze spontaan langs bij onze microfoon en twijfelde hij geen seconde om zijn zangkunsten te laten horen. Vanavond treedt 'De Zingende Bouwvakker' op.
Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zaterdag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto op Zaterdag

Humberto Op Zaterdag video's

Humberto Op Zaterdag TV-Nieuws