Zien: Tooske Ragas uitgelachen door Shownieuws-collega's om uitspraak van 'Badr Hari'

Zien: Tooske Ragas uitgelachen door Shownieuws-collega's om uitspraak van 'Badr Hari'

Zien: <em>Tooske Ragas</em> uitgelachen door <em>Shownieuws</em>-collega's om uitspraak van 'Badr Hari' Presentatrice Tooske Ragas stond zondagavond even flink voor schut toen haar Shownieuws-collega's haar smakelijk uitlachten om haar uitspraak van de naam 'Badr Hari'. Ragas maakte er een wel érg Nederlandse versie van en noemde hem 'Badr Harrie'. Met enige schaamte zat Ragas aan de desk: "Ik hoop niet dat hij boos is!" Het gesprek gaat vervolgens echter al snel over de vraag of Hari de handdoek definitief in de ring gooit, iets dat hij na zijn gevecht tegen Alistair Overeem wel leek te suggereren. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Badr Hari kondigt afscheid GLORY aan (?) na verloren partij (video) Bekijk deze video » Alistair Overeem maakt Rico Verhoeven belachelijk: 'Hij heeft zichzelf voor schut gezet' Bekijk deze video »
Sport :
Maandag 10 oktober 2022 om 08:49

Presentatrice Tooske Ragas stond zondagavond even flink voor schut toen haar Shownieuws-collega's haar smakelijk uitlachten om haar uitspraak van de naam 'Badr Hari'. Ragas maakte er een wel érg Nederlandse versie van en noemde hem 'Badr Harrie'. Met enige schaamte zat Ragas aan de desk: "Ik hoop niet dat hij boos is!" Het gesprek gaat vervolgens echter al snel over de vraag of Hari de handdoek definitief in de ring gooit, iets dat hij na zijn gevecht tegen Alistair Overeem wel leek te suggereren.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's