Natasja Gibbs over deelname aan Kamp Van Koningsbrugge: 'Moeilijk om te zien'

Natasja Gibbs over deelname aan Kamp Van Koningsbrugge: 'Moeilijk om te zien'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Natasja Gibbs</em> over deelname aan <em>Kamp Van Koningsbrugge</em>: 'Moeilijk om te zien' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Presentatrice Natasja Gibbs is vanaf donderdag te zien in Kamp Van Koningsbrugge Special Edition, waarin acht bekende Nederlanders tot het uiterste worden uitgedaagd. Bij Humberto op zondag vertelt Gibbs dat ze werd geconfronteerd met haar eigen demonen en dat ze het moeilijk vindt om de beelden van haarzelf terug te zien - vooral de beelden waarin ze zeer kwetsbaar is. Dat wordt duidelijk als Humberto Tan een fragment toont; het grootste deel van de tijd staart Gibbs naar de talkshowtafel in plaats van naar het scherm. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is vanaf donderdag 13 oktober wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Natasja Gibbs over deelname aan Kamp Van Koningsbrugge: 'Moeilijk om te zien'

Presentatrice Natasja Gibbs is vanaf donderdag te zien in Kamp Van Koningsbrugge Special Edition, waarin acht bekende Nederlanders tot het uiterste worden uitgedaagd. Bij Humberto op zondag vertelt Gibbs dat ze werd geconfronteerd met haar eigen demonen en dat ze het moeilijk vindt om de beelden van haarzelf terug te zien - vooral de beelden waarin ze zeer kwetsbaar is. Dat wordt duidelijk als Humberto Tan een fragment toont; het grootste deel van de tijd staart Gibbs naar de talkshowtafel in plaats van naar het scherm.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven.

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is vanaf donderdag 13 oktober wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's