Humberto Op Zondag: <em>Alistair Overeem</em> blikt terug op gevecht tegen <em>Badr Hari</em> gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zondag: Alistair Overeem blikt terug op gevecht tegen Badr Hari gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-09 21:44:00

Uitzending van Humberto Op Zondag gemist? Humberto Tan is elk weekend twee dagen lang (op zaterdag en zondag) te zien op de late avond van RTL 4. Zondag zitten onder meer Alistair Overeem, Waylon, Ralf Mackenbach en Jan Lammers. Dit zijn de gasten van zondag 9 oktober.

  • Alistair Overeem won gisterenavond in een volle Gelredome het gevecht van het jaar tegen Badr Hari. Vanavond is het zwaargewicht te gast bij Humberto en vertelt hij over zijn overwinning.

  • Willem Bijkerk staat bij het grote publiek bekend onder de naam Waylon. Over een kleine twee weken brengt de zanger zijn nieuwe album 'Gewoon Willem' uit, dat volledig bestaat uit Nederlandstalige muziek. Vanavond is hij bij Humberto en zingt hij een van zijn nieuwe nummers.

  • Van muzikale dromen naar het smelten van atomen: Ralf Mackenbach won in 2009 het Junior Eurovisiesongfestival met zijn nummer 'Click clack'. Tegenwoordig is hij kernfysicus. Hoe dat zo gelopen is? Vanavond vertelt hij alles over deze carrièreswitch.

  • Na een chaotische Grand Prix van Japan is Max Verstappen vandaag voor de tweede keer wereldkampioen geworden! Vanavond aan tafel bij Humberto vieren we het met Giedo van der Garde en Jan Lammers.

  • Kamp Van Koningsbrugge komt vanaf volgende week met een nieuwe, speciale editie. Dit seizoen krijgen bekende Nederlanders de kans om een commando training te ondergaan. Vanavond bij Humberto schuiven oud-commando Ray Klaassens en kandidaten Natasja Gibs en Edino van Dorsten aan.

Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zondag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto Op Zondag video's

Humberto Op Zondag TV-Nieuws