Linda de Mol tegen koffermeisje: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?' (Miljoenenjacht)

Linda de Mol tegen koffermeisje: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?' (Miljoenenjacht)

Monday 10 October 2022 om 11:22

Waar de koffermeisjes- en jongens geregeld proberen om wat extra spanning in Miljoenenjacht te creëren met hun blik wanneer ze een koffer openen valt dat niet altijd in goede aarde bij de kijker, of bij Linda de Mol. De presentatrice kon zich dan ook niet helemaal inhouden toen een van de koffermeisjes het wel erg spannend maakte toen ze een koffer van 500.000 euro openmaakte: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?', grapte ze.

Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder

Linda de Mol tegen koffermeisje: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?' (<em>Miljoenenjacht</em>) Waar de koffermeisjes- en jongens geregeld proberen om wat extra spanning in Miljoenenjacht te creëren met hun blik wanneer ze een koffer openen valt dat niet altijd in goede aarde bij de kijker, of bij Linda de Mol. De presentatrice kon zich dan ook niet helemaal inhouden toen een van de koffermeisjes het wel erg spannend maakte toen ze een koffer van 500.000 euro openmaakte: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?', grapte ze. Bekijk het fragment van Miljoenenjacht hieronder Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: Linda de Mol belt moeder van Ruben, die 449.000 euro won Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda verbetert kandidaat Ruben, 'Het zijn borsten en geen tieten' Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's