Maandag in Chateau Meiland: Martien en Maxime slopen meer dan een muurtje

Maandag in Chateau Meiland: Martien en Maxime slopen meer dan een muurtje

Maandag 10 oktober 2022 om 14:33

Maandag is in Chateau Meiland te zien dat de Meilandjes weer lekker gaan slopen. Het lijkt erop dat ze een muurtje willen doorbreken, maar Martien gaat helemaal los. Uiteindelijk trekt hij met veel gillen en stoeien meer kapot dan alleen de wand, de hele plint komt ook mee. “Waarom doen we dit?” En bovendien raakt Maxime ook nog eens gewond aan haar vinger.

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Martien en Maxime slopen meer dan een muurtje Maandag is in Chateau Meiland te zien dat de Meilandjes weer lekker gaan slopen. Het lijkt erop dat ze een muurtje willen doorbreken, maar Martien gaat helemaal los. Uiteindelijk trekt hij met veel gillen en stoeien meer kapot dan alleen de wand, de hele plint komt ook mee. “Waarom doen we dit?” En bovendien raakt Maxime ook nog eens gewond aan haar vinger. Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Paniek in Chateau Meiland: cabrio staat open als het ineens gaat regenen Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Martien wordt weggestuurd door agressieve man (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's