ARIA gemist? Pim van Drunen zingt de klassieker Mamma

ARIA gemist? Pim van Drunen zingt de klassieker Mamma

Monday 10 October 2022 om 17:29

In ARIA strijden verschillende operazangers en -zangeressen voor hun plek in de wedstrijd, en ze krijgen diverse zangopdrachten voor hun kiezen. Ook Pim van Drunen laat zien hoe goed hij het operarepertoire beheerst, hij zingt in de tweede aflevering de klassieker Mamma.

Bekijk het fragment van ARIA hieronder.

ARIA is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.

<em>ARIA</em> gemist? Pim van Drunen zingt de klassieker <em>Mamma</em> In ARIA strijden verschillende operazangers en -zangeressen voor hun plek in de wedstrijd, en ze krijgen diverse zangopdrachten voor hun kiezen. Ook Pim van Drunen laat zien hoe goed hij het operarepertoire beheerst, hij zingt in de tweede aflevering de klassieker Mamma. Bekijk het fragment van ARIA hieronder. ARIA is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. Mats Roolvink zingt in ARIA Mozarts 'Fin ch'han dal vino' (video) Bekijk deze video » ARIA: Tania Kross springt hard op en neer tegen de zenuwen Bekijk deze video »
TV :
ARIA gemist? Pim van Drunen zingt de klassieker Mamma

Actuele video's

Meer actuele video's