ARIA: Tania Kross springt hard op en neer tegen de zenuwen

ARIA: Tania Kross springt hard op en neer tegen de zenuwen

Maandag 10 oktober 2022 om 10:55

In ARIA geeft jurylid Tania Kross een tip aan de kandidaten voor als ze nerveus zijn voor een optreden. “Eigenlijk ga ik in de coulissen staan, en heel hard op en neer springen”, zegt de operazangeres. “Dan gaat mijn hartslag omhoog en dan wen je er een beetje aan. Zodat je, als je daar staat, en de adrenaline hoog is, dat je dan gewoon daarmee kan zingen.”

Bekijk het fragment van ARIA hieronder.

ARIA is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.

<em>ARIA</em>: Tania Kross springt hard op en neer tegen de zenuwen In ARIA geeft jurylid Tania Kross een tip aan de kandidaten voor als ze nerveus zijn voor een optreden. “Eigenlijk ga ik in de coulissen staan, en heel hard op en neer springen”, zegt de operazangeres. “Dan gaat mijn hartslag omhoog en dan wen je er een beetje aan. Zodat je, als je daar staat, en de adrenaline hoog is, dat je dan gewoon daarmee kan zingen.” Bekijk het fragment van ARIA hieronder. ARIA is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. ARIA: Tania Kross legt uit wat een aria eigenlijk precies is Bekijk deze video » Mats Roolvink zingt in ARIA Mozarts 'Fin ch'han dal vino' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's