RTL Boulevard: eerste beelden van Bureau Arnhem met Ewout Genemans

RTL Boulevard: eerste beelden van Bureau Arnhem met Ewout Genemans

<em>RTL Boulevard</em>: eerste beelden van <em>Bureau Arnhem</em> met Ewout Genemans Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is Ewout Genemans dit keer in Gelderland neergestreken voor Bureau Arnhem. In deze nieuwe serie probeert hij opnieuw een beeld te krijgen van de mens achter het uniform en dat belooft wederom: heftige situaties, zenuwslopende achtervolgingen en angstaanjagende momenten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bureau Arnhem met Ewout Genemans is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je alle afleveringen van *Bureau Arnhem* terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: eerste beelden van Bureau Arnhem met Ewout Genemans

Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is Ewout Genemans dit keer in Gelderland neergestreken voor Bureau Arnhem. In deze nieuwe serie probeert hij opnieuw een beeld te krijgen van de mens achter het uniform en dat belooft wederom: heftige situaties, zenuwslopende achtervolgingen en angstaanjagende momenten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Bureau Arnhem met Ewout Genemans is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je alle afleveringen van *Bureau Arnhem* terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's