Pieter Cobelens over inzet van kernwapens: 'Als je ermee gaat schieten weet ik het niet meer'

Pieter Cobelens over inzet van kernwapens: 'Als je ermee gaat schieten weet ik het niet meer'

Dinsdag 11 oktober 2022 om 08:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Pieter Cobelens</em> over inzet van <em>kernwapens</em>: 'Als je ermee gaat schieten weet ik het niet meer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Pieter Cobelens is te gast bij Vandaag Inside en Wilfred Genee wil graag iets van hem weten: hoe serieus moeten we de dreiging van een nucleaire oorlog nemen? Volgens Cobelens maken heel veel mensen zich zorgen om de inzet van kernwapens. Als die eenmaal worden gebruikt, lijkt er ook geen weg terug te zijn: "Dan weet ik het niet meer." Ook wordt het voor Vladimir Poetin lastig om uit te leggen dat ze bezig zijn met een militaire operatie om het Oekraïense volk te bevrijden als hij ze in één klap vermoord met een kernwapen op de grond. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Pieter Cobelens is te gast bij Vandaag Inside en Wilfred Genee wil graag iets van hem weten: hoe serieus moeten we de dreiging van een nucleaire oorlog nemen? Volgens Cobelens maken heel veel mensen zich zorgen om de inzet van kernwapens. Als die eenmaal worden gebruikt, lijkt er ook geen weg terug te zijn: "Dan weet ik het niet meer." Ook wordt het voor Vladimir Poetin lastig om uit te leggen dat ze bezig zijn met een militaire operatie om het Oekraïense volk te bevrijden als hij ze in één klap vermoord met een kernwapen op de grond.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's