Verwarde man op een dak in nieuw seizoen Bureau Arnhem, bekijk de beelden

Verwarde man op een dak in nieuw seizoen Bureau Arnhem, bekijk de beelden

Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is Ewout Genemans dit keer in Gelderland voor Bureau Arnhem. In deze nieuwe RTL 4-serie probeert hij opnieuw een beeld te krijgen van de mens achter het uniform en dat belooft wederom: heftige situaties, zenuwslopende achtervolgingen en angstaanjagende momenten. RTL 4 deelt op social media de eerste beelden met daarin een verwarde man op een dak. Bekijk een fragment uit aflevering 1 hieronder.

Bureau Arnhem met Ewout Genemans is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Bureau Arnhem terugkijken bij Gids.tv.

Verwarde man op een dak in nieuw seizoen <em>Bureau Arnhem</em>, bekijk de beelden Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag is Ewout Genemans dit keer in Gelderland voor Bureau Arnhem. In deze nieuwe RTL 4-serie probeert hij opnieuw een beeld te krijgen van de mens achter het uniform en dat belooft wederom: heftige situaties, zenuwslopende achtervolgingen en angstaanjagende momenten. RTL 4 deelt op social media de eerste beelden met daarin een verwarde man op een dak. Bekijk een fragment uit aflevering 1 hieronder. Bureau Arnhem met Ewout Genemans is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Bureau Arnhem terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's