Kees van der Spek in RTL Boulevard: 'Steeds meer gedupeerden Spoorloos melden zich'

Kees van der Spek in RTL Boulevard: 'Steeds meer gedupeerden Spoorloos melden zich'

Tuesday 11 October 2022 om 20:46

Kees van der Spek heeft veel telefoontjes en mailtjes gekregen na zijn onthulling in Jinek. In de talkshow vertelde Van der Spek over het onderzoek dat hij deed naar het NPO-programma Spoorloos.

Lees verder onder de video.

Kees van der Spek in <em>RTL Boulevard</em>: 'Steeds meer gedupeerden <em>Spoorloos</em> melden zich' Kees van der Spek heeft veel telefoontjes en mailtjes gekregen na zijn onthulling in Jinek. In de talkshow vertelde Van der Spek over het onderzoek dat hij deed naar het NPO-programma Spoorloos. Lees verder onder de video. SpoorloosHet zal je maar overkomen: na een zoektocht van vele jaren eindelijk je échte moeder of je broer in de armen sluiten, maar even later blijken zij helemaal geen familie van je te zijn. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Oplichters Aangepakt is Kees van der Spek een frauduleuze Colombiaan op het spoor gekomen, die voor onder andere het tv-programma Spoorloos verloren familieleden aan elkaar koppelde. Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL5. Je kan alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kees van der Spek in RTL Boulevard: 'Steeds meer gedupeerden Spoorloos melden zich'

Spoorloos
Het zal je maar overkomen: na een zoektocht van vele jaren eindelijk je échte moeder of je broer in de armen sluiten, maar even later blijken zij helemaal geen familie van je te zijn. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Oplichters Aangepakt is Kees van der Spek een frauduleuze Colombiaan op het spoor gekomen, die voor onder andere het tv-programma Spoorloos verloren familieleden aan elkaar koppelde.

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL5. Je kan alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's