Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook na de dood van zijn maatje Peter R. de Vries blijft Kees van der Spek de misdaad bestrijden - nu misschien wel met meer overtuiging dan ooit. Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt te zien op RTL 5. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: eerste aflevering van Oplichters Aangepakt zal grote impact hebben op Nederlanders Bekijk deze video » Tinder SwindlerVan der Spek trekt de wereld over op zoek naar oplichters die in Nederland slachtoffers hebben gemaakt en de politie niet kan vinden. Zo traceert hij een heuse vrouwelijke Tinder Swindler in het zuiden van Brazilië, zorgt hij dat een meedogenloze afperser van een 17-jarige jongen uit Zwolle achter de tralies in Ivoorkust verdwijnt en gaat hij met een Volendamse vrouw naar Turkije waar een vakantievriend woont, die nog twee ton moet terugbetalen. ConfrontatiesDankzij Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is de onverschrokken misdaadverslaggever een held geworden voor iedereen die het slachtoffer is van oplichters. Hij gaat op zoek naar fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters. Bekijk ook Kees van der Spek woest op Tahmina Akefi, vriendin Peter R. de Vries: "Niet fris" Bekijk deze video » Zien: emotionele Kees van der Spek na zien portret Peter R. de Vries door ex-vrouw Jacqueline Bekijk deze video »
Uitzending :
Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 11 October 2022 om 21:35

Ook na de dood van zijn maatje Peter R. de Vries blijft Kees van der Spek de misdaad bestrijden - nu misschien wel met meer overtuiging dan ooit. Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt te zien op RTL 5.

Tinder Swindler
Van der Spek trekt de wereld over op zoek naar oplichters die in Nederland slachtoffers hebben gemaakt en de politie niet kan vinden. Zo traceert hij een heuse vrouwelijke Tinder Swindler in het zuiden van Brazilië, zorgt hij dat een meedogenloze afperser van een 17-jarige jongen uit Zwolle achter de tralies in Ivoorkust verdwijnt en gaat hij met een Volendamse vrouw naar Turkije waar een vakantievriend woont, die nog twee ton moet terugbetalen.

Confrontaties
Dankzij Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is de onverschrokken misdaadverslaggever een held geworden voor iedereen die het slachtoffer is van oplichters. Hij gaat op zoek naar fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

Actuele video's

Meer actuele video's