Jinek: <em>Daniël Verlaan</em> over zijn Videoland-docu <em>Ik Weet Je Wachtwoord</em> gemist? | Gids.tv

Jinek: Daniël Verlaan over zijn Videoland-docu Ik Weet Je Wachtwoord gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-10-11 22:04:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 11 oktober.

  • De band Chef’Special bestaat vijftien jaar. Hun verhaal leest als een jongensboek. Vanavond blikken ze bij Eva Jinek terug op hun avonturen en treden ze natuurlijk op.

  • Daniël Verlaan heeft een missie. Zo veel mogelijk mensen waarschuwen voor de gevaren van het internet. Hij schreef een succesvol boek, maakte een podcast en vanaf morgen is er een documentaireserie: Ik Weet Je Wachtwoord. Vanavond schuift hij aan. Ik Weet Je Wachtwoord is vanaf woensdag 12 oktober in zijn geheel te zien bij Videoland.

  • “Ik eet graag het hart en de lever van koeien.” Deze opvallende uitspraak doet de Noorse stervoetballer Erling Haaland in een nieuwe documentaire. Sportdiëtist Esther van Etten vertelt vanavond of dit een goed dieet is, of niet.

  • Voor de tweede dag op rij vuurde Rusland een rakettenregen af op burgerdoelen in Oekraïne als vergelding voor de aanslag op de Krimbrug. Maar aan het front incasseert de Russische president Vladimir Poetin ondertussen nederlaag na nederlaag. Hoe lang lukt het Poetin nog aan de macht te blijven? We bespreken het met Derk Sauer, uitgever van The Moscow Times.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws