Video: Trijntje Oosterhuis twerkt op de bar in Het Perfecte Plaatje

Video: Trijntje Oosterhuis twerkt op de bar in Het Perfecte Plaatje

Wednesday 12 October 2022 om 14:09

Vanavond start het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. RTL 4 deelt beelden van de eerste uitzending waarin actrice Tina de Bruin aan Trijntje Oosterhuis vraagt om te twerken op de bar. Bekijk de video hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Trijntje Oosterhuis twerkt op de bar in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Vanavond start het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. RTL 4 deelt beelden van de eerste uitzending waarin actrice Tina de Bruin aan Trijntje Oosterhuis vraagt om te twerken op de bar. Bekijk de video hieronder. Tekst gaat verder onder de video. DeelnemersDit seizoen doen mee: Najib Amhali, Maik de Boer, Tina de Bruin, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink. Bekijk de eerste beelden van aflevering 1 hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tijl Beckhand en deelnemers Het Perfecte Plaatje speculeren over winnaar nieuw seizoen Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Geraldine nat van de melk Bekijk deze video »

Deelnemers
Dit seizoen doen mee: Najib Amhali, Maik de Boer, Tina de Bruin, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink. Bekijk de eerste beelden van aflevering 1 hierboven.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's