Angela de Jong in Op1 over fouten in Spoorloos: “Dit haalt denk ik zoveel overhoop"

Angela de Jong in Op1 over fouten in Spoorloos: “Dit haalt denk ik zoveel overhoop"

Woensdag 12 oktober 2022 om 23:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> in <em>Op1</em> over fouten in <em>Spoorloos</em>: “Dit haalt denk ik zoveel overhoop&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hoe geloofwaardig is het programma Spoorloos nog nu er in zeker vier zaken cruciale fouten zijn gemaakt? Angela de Jong, tv-recensent heeft op de website van het AD fel gereageerd op de kwestie. “Dit haalt denk ik zoveel overhoop. Als je Spoorloos regelmatig kijkt, weet je hoe diep dit gaat bij mensen: het gevoel waar kom ik vandaan, bij wie hoor ik." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong in Op1 over fouten in Spoorloos: “Dit haalt denk ik zoveel overhoop"

Hoe geloofwaardig is het programma Spoorloos nog nu er in zeker vier zaken cruciale fouten zijn gemaakt? Angela de Jong, tv-recensent heeft op de website van het AD fel gereageerd op de kwestie. “Dit haalt denk ik zoveel overhoop. Als je Spoorloos regelmatig kijkt, weet je hoe diep dit gaat bij mensen: het gevoel waar kom ik vandaan, bij wie hoor ik."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's