René van der Gijp ziet aubergine op tafel liggen: 'Die moet Casper er altijd uit boren!'

René van der Gijp ziet aubergine op tafel liggen: 'Die moet Casper er altijd uit boren!'

Donderdag 13 oktober 2022 om 08:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> ziet aubergine op tafel liggen: 'Die moet Casper er altijd uit boren!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee wil een serieus onderwerp aansnijden in Vandaag Inside. In Den Haag wordt namelijk al weken vergaderd over wat 'fruit' en wat 'groente' is, en welke categorie welk btw-tarief moet hebben. Johan Derksen en René van der Gijp maken het echter al snel ordinair als Van der Gijp een aubergine oppakt. "Dat is een dildo!" roept Derksen. Van der Gijp vertelt dat zijn goede vriend, dokter Casper van Eijk, altijd aubergines 'uit moet boren' bij mensen die 'm rectaal hebben ingebracht. Er blijken zelfs twee opties te zijn, voor de meer en minder ervaren 'gebruikers'... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee wil een serieus onderwerp aansnijden in Vandaag Inside. In Den Haag wordt namelijk al weken vergaderd over wat 'fruit' en wat 'groente' is, en welke categorie welk btw-tarief moet hebben. Johan Derksen en René van der Gijp maken het echter al snel ordinair als Van der Gijp een aubergine oppakt. "Dat is een dildo!" roept Derksen. Van der Gijp vertelt dat zijn goede vriend, dokter Casper van Eijk, altijd aubergines 'uit moet boren' bij mensen die 'm rectaal hebben ingebracht. Er blijken zelfs twee opties te zijn, voor de meer en minder ervaren 'gebruikers'...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's