Trijntje Oosterhuis in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik word een soort sloerie!’

Trijntje Oosterhuis in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik word een soort sloerie!’

Donderdag 13 oktober 2022 om 10:45

Tina de Bruin heeft in Het Perfecte Plaatje Trijntje Oosterhuis tot haar beschikking als model. En ze heeft grootse plannen, de zangeres krijgt een panterpak aan en moet twerken op de bar. “Ik word gewoon een soort sloerie!”, aldus Trijntje.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Trijntje Oosterhuis in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: ‘Ik word een soort sloerie!’ Tina de Bruin heeft in Het Perfecte Plaatje Trijntje Oosterhuis tot haar beschikking als model. En ze heeft grootse plannen, de zangeres krijgt een panterpak aan en moet twerken op de bar. “Ik word gewoon een soort sloerie!”, aldus Trijntje. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Zien: alle foto's van eerste week Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video » Linda Hakeboom emotioneel in Het Perfecte Plaatje: ‘Blij dat ik weer iets kan doen’ Bekijk deze video »
TV :
Trijntje Oosterhuis in Het Perfecte Plaatje: ‘Ik word een soort sloerie!’

Actuele video's

Meer actuele video's