Johnny de Mol over seizoen 3 van Restaurant Misverstand: ‘Plezier en voldoening’

Johnny de Mol over seizoen 3 van Restaurant Misverstand: ‘Plezier en voldoening’

Johnny de Mol is na een turbulente periode weer op televisie te zien. Johnny presenteert sinds woensdag het derde seizoen van Restaurant Misverstand, en in een video vertelt hij meer over dit programma. Mensen met jong dementie runnen een restaurant, ze werken in de bediening en in de keuken. Maar met dementie is dit een behoorlijke uitdaging, al vertelt De Mol dat kandidaten uit eerdere seizoenen zich nog goed kunnen herinneren met hoeveel plezier en voldoening ze in Restaurant Misverstand hebben gewerkt…

Bekijk de video van Restaurant Misverstand hieronder.

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johnny de Mol over seizoen 3 van <em>Restaurant Misverstand</em>: ‘Plezier en voldoening’ Johnny de Mol is na een turbulente periode weer op televisie te zien. Johnny presenteert sinds woensdag het derde seizoen van Restaurant Misverstand, en in een video vertelt hij meer over dit programma. Mensen met jong dementie runnen een restaurant, ze werken in de bediening en in de keuken. Maar met dementie is dit een behoorlijke uitdaging, al vertelt De Mol dat kandidaten uit eerdere seizoenen zich nog goed kunnen herinneren met hoeveel plezier en voldoening ze in Restaurant Misverstand hebben gewerkt… Bekijk de video van Restaurant Misverstand hieronder. Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Woensdag in Restaurant Misverstand: Tooske Ragas en Ron Blaauw Bekijk deze video » Petra (61) tekent klok in Restaurant Misverstand en barst in tranen uit (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV