Petra (61) tekent klok in Restaurant Misverstand en barst in tranen uit (video)

Petra (61) tekent klok in Restaurant Misverstand en barst in tranen uit (video)

Petra (61) tekent klok in <em>Restaurant Misverstand</em> en barst in tranen uit (video) Johnny de Mol maakt vanavond zijn comeback op televisie. In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat hij opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca. Bekijk een fragment uit aflevering 1 hierboven. Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Restaurant Misverstand Bekijk deze video » Woensdag in Restaurant Misverstand: Tooske Ragas en Ron Blaauw Bekijk deze video »
Wednesday 12 October 2022 om 17:58

Johnny de Mol maakt vanavond zijn comeback op televisie. In het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand staat hij opnieuw een groep relatief jonge mensen met dementie bij, die aan de slag gaan in de horeca. Bekijk een fragment uit aflevering 1 hierboven.

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's