René van der Gijp keek naar HLF8: 'Ontzettend gestoord aan Maarten van Rossem' (video)

René van der Gijp keek naar HLF8: 'Ontzettend gestoord aan Maarten van Rossem' (video)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 09:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp keek naar <em>HLF8</em>: 'Ontzettend gestoord aan Maarten van Rossem' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft zich gestoord aan Maarten van Rossem bij HLF8. 'Er zijn maar weinig mensen waar ik een hekel aan heb.' Volgens Van der Gijp zat Van Rossem alleen maar bij HLF8 om zijn theatershow te verkopen. Johan Derksen voegt daaraan toe: 'Zijn ijdelheid is zo groot dat hij toch overal gaat zitten.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp heeft zich gestoord aan Maarten van Rossem bij HLF8. 'Er zijn maar weinig mensen waar ik een hekel aan heb.' Volgens Van der Gijp zat Van Rossem alleen maar bij HLF8 om zijn theatershow te verkopen. Johan Derksen voegt daaraan toe: 'Zijn ijdelheid is zo groot dat hij toch overal gaat zitten.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's