Woensdag in Steenrijk, Straatarm: maakt geld gelukkig?

Woensdag in Steenrijk, Straatarm: maakt geld gelukkig?

Wednesday 1 May om 19:49

Woensdag in Steenrijk, Straatarm komen Tommy en Jeremy vanuit de VS naar Nederland om een week van huis, budget en leven te ruilen met Wim en Bella uit Maarssen. Ook in deze aflevering is de hamvraag: maakt geld gelukkig?

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder

Woensdag in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: maakt geld gelukkig? Woensdag in Steenrijk, Straatarm komen Tommy en Jeremy vanuit de VS naar Nederland om een week van huis, budget en leven te ruilen met Wim en Bella uit Maarssen. Ook in deze aflevering is de hamvraag: maakt geld gelukkig? Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Spaanse hamburger zonder rotzooi, is dat te eten? Bekijk deze video » De kat uitlaten in Steenrijk, Straatarm: "Ik vind het echt heel raar met een kat wandelen" Bekijk deze video » Shownieuws: is Sywert van Lienden écht gevraagd voor Steenrijk, Straatarm? Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's