Barbara Quee (gedupeerde Spoorloos) in Jinek: 'Nog niets gehoord van Derk Bolt' (video)

Barbara Quee (gedupeerde Spoorloos) in Jinek: 'Nog niets gehoord van Derk Bolt' (video)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 08:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Barbara Quee is een van de gedupeerden van het tv-programma Spoorloos en ze was vrijdag te gast in Jinek. Eerder deze week werd bekend dat het programma fouten heeft gemaakt en mensen onterecht aan 'familieleden' heeft gekoppeld.

Lees verder onder de video.

Barbara Quee (gedupeerde <em>Spoorloos</em>) in <em>Jinek</em>: 'Nog niets gehoord van Derk Bolt' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Barbara Quee is een van de gedupeerden van het tv-programma Spoorloos en ze was vrijdag te gast in Jinek. Eerder deze week werd bekend dat het programma fouten heeft gemaakt en mensen onterecht aan 'familieleden' heeft gekoppeld. Lees verder onder de video. Derk BoltBarbara Quee, één van de mismatches uit het programma Spoorloos, hoorde nog niets van presentator Derk Bolt na de uitzending van Oplichters Aangepakt. In Jinek blikte Quee terug op het spraakmakende interview van Derk Bolt bij Khalid & Sophie. 'Ik heb nog niets van hem gehoord.' De Spoorloos-aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt was dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL5. Je kan alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Barbara Quee (gedupeerde Spoorloos) in Jinek: 'Nog niets gehoord van Derk Bolt' (video)

Derk Bolt
Barbara Quee, één van de mismatches uit het programma Spoorloos, hoorde nog niets van presentator Derk Bolt na de uitzending van Oplichters Aangepakt. In Jinek blikte Quee terug op het spraakmakende interview van Derk Bolt bij Khalid & Sophie. 'Ik heb nog niets van hem gehoord.'

De Spoorloos-aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt was dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL5. Je kan alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's