Derk Bolt (Spoorloos) twijfelt aan onthullingen Kees van der Spek: 'Geen bewijs' (video)

Derk Bolt (Spoorloos) twijfelt aan onthullingen Kees van der Spek: 'Geen bewijs' (video)

Woensdag 12 oktober 2022 om 19:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Derk Bolt was woensdag te gast in Khalid & Sophie. Hij reageerde voor het eerst op het feit dat Spoorloos in het verleden in twee gevallen adoptiekinderen aan de verkeerde familie heeft gekoppeld en vertelde over de werkwijze van het programma.

Lees verder onder de video.

Derk Bolt (<em>Spoorloos</em>) twijfelt aan onthullingen Kees van der Spek: 'Geen bewijs' (video) Jinek: Kees van der Spek onthult pijnlijke fouten bij Spoorloos Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Derk Bolt was woensdag te gast in Khalid & Sophie. Hij reageerde voor het eerst op het feit dat Spoorloos in het verleden in twee gevallen adoptiekinderen aan de verkeerde familie heeft gekoppeld en vertelde over de werkwijze van het programma. Lees verder onder de video. TwijfelsSpoorloos-presentator Derk Bolt reageerde in de uitzending voor het eerst op het feit dat in het verleden in zeker twee gevallen adoptiekinderen aan de verkeerde familie zijn gekoppeld. In bovenstaand fragment vertelt Bolt dat waarom hij vond dat hij moest reageren op de situatie. Later in de uitzending trekt hij in twijfel of fixer Edwin Vela mensen echt heeft opgelicht. 'Iedereen weet nu zeker dat hij een plaatsje in de hel verdient, terwijl ik nog geen bewijs heb gezien.' Je kan de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is sinds dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL5. Je kan alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag in Oplichters Aangepakt: Kees legt Spoorloos onder een vergrootglas Bekijk deze video » Kees van der Spek in RTL Boulevard: 'Steeds meer gedupeerden Spoorloos melden zich' Bekijk deze video »
Talkshow :
Derk Bolt (Spoorloos) twijfelt aan onthullingen Kees van der Spek: 'Geen bewijs' (video)

Twijfels
Spoorloos-presentator Derk Bolt reageerde in de uitzending voor het eerst op het feit dat in het verleden in zeker twee gevallen adoptiekinderen aan de verkeerde familie zijn gekoppeld. In bovenstaand fragment vertelt Bolt dat waarom hij vond dat hij moest reageren op de situatie. Later in de uitzending trekt hij in twijfel of fixer Edwin Vela mensen echt heeft opgelicht. 'Iedereen weet nu zeker dat hij een plaatsje in de hel verdient, terwijl ik nog geen bewijs heb gezien.' Je kan de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is sinds dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL5. Je kan alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's